TOMS TASTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toms Taste. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 23:04 The best in Nijmegen
30 mei 2024 om 23:03 De pittige spareribs zijn super lekker!
24 mei 2024 om 10:04 De spareribs (vooral die met bbq saus) waren mega lekker! Goede hoeveelheid en de bijgerechten waren ook top.
10 mei 2024 om 2:49 Snel bezorgd, goede hoeveelheid. Vlees was teleurstellend. Ben meer gewend van Tom's Taste. Moest de spareribs echt vh bot afzagen en was taai, de marinade smaakte echt anders dan normaal. Ik hoop dat dit een slechte dag was ipv de nieuwe standaard.
24 apr 2024 om 19:29 Altijd super lekker en vers!
14 feb 2024 om 20:07 The Sticky Chicken is great!
20 dec 2023 om 19:38 Bezorgtijd prima. Spareribs droog en taai. Pilavrijst was gewoon wiite rijst. Colewsla gemengde sla. Nog een keer? Nee helaas
7 dec 2023 om 20:33 Lekker
5 dec 2023 om 20:24 Spare ribs valt gegaard van het bot nou het bot is zeker onderweg eraf gevallen wat een droge taaie rommel
23 nov 2023 om 20:08 Eerste keer dat ik had besteld waren het super malse ribben! De keer daarna waren ze droog en nu dacht ik, ik probeer ze weer. Ik kreeg ze nu zelfs nauwelijks tot niet uit elkaar, zo droog. Helaas groot deel niet eetbaar. Erg jammer
18 nov 2023 om 12:45 Heerlijke spareribs! Lekker gegeten! Goede service en comminucatie door Tom himself. Hier ga ik vaker bestellen!
13 okt 2023 om 22:10 Spare ribs heb ik weggegooid. Taai en droog.