TOMS TASTE

TOMS TASTE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 149 beoordelingen
21 jan 2022 om 20:59 Spareribs waren prima, maar niet geweldig of speciaal
14 jan 2022 om 14:04 Door een kleine storing bij thuisbezorgd, kwam de bezorging iets later. Maar daar werd keurig over gebeld. En het eten was erg lekker! Lekker broodjes en belegd met echt lekker dingen. Wij zijn groot fan van het broodje pittig gehakt!
21 dec 2021 om 21:38 Goede levering. Vriendelijk en op tijd. Kwaliteit spareribs was prima. Voor herhaling vatbaar.
7 dec 2021 om 20:38 Snelle bezorging, vriendelijke bezorgers en goed eten.
2 dec 2021 om 18:36 De Spareribs waren goed. M’n vriendin had met bbq saus die was erg lekker. Ik had met sweet spicy soya saus die vond ik niet echt geweldig. En dat spicy was helemaal niets van te proeven ook niet een heel klein beetje. Het leek erg op naturel.
26 nov 2021 om 21:13 Matige ervaring. Bezorg was super, veel sneller dan verwacht. Helaas viel het eten tegen: 2 kleine aardappelen, koolslaw zonder dressing en taaie ribs. Wel goede hoeveelheid ribs voor 2. Achteraf beiden buikpijn, wat gelukkig wel snel weer wegtrok.
23 nov 2021 om 21:41 Ribs waren erg lekker, hoeveelheid was goed. Sticky chicken was ook top, bezorgster ook erg vriendelijk. Aanrader.
10 nov 2021 om 20:53 Spare Ribs waren super, rijst viel helaas erg tegen (droog, geen plakrijst..)
14 okt 2021 om 15:02 Erg klein voor 5€ Een surinaams hard broodje dan verwacht je minstens een pitolet. De kipwrap zat amper kip op en geen smaak. De carpacciowrap was wel lekker!
24 aug 2021 om 14:41 Tweede keer dat we een lunch besteld hebben en het was weer heerlijk. Salades zijn basic en op smaak, geen ongezonde dressing maar een goede combinatie van groenten en olie. Ook de sandwiches zijn bijzonder bereid met een eigen sausje. Aanrader!
17 aug 2021 om 15:43 De broodjes waren goed verpakt en rijk belegd. Alleen waren de broodjes kip flauwtjes van smaak. (Surinaamse Kip/ Kip Speciaal)
2 jul 2021 om 11:01 Was matig