TOMS TASTE

TOMS TASTE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toms Taste. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 14:59 Gewoon goede broodjes en punctuele bezorging
8 apr 2022 om 17:32 Heerlijke broodjes, vooral die met brie. De bezorger van uitermate vriendelijk en vrolijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
23 mrt 2022 om 18:13 Lekkere broodjes. Goed betaalbaar ook. Vorige keer was minder. Dit keer was het erg goed en zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bezorging ook.
4 mrt 2022 om 15:29 Echt super, ruime keuze, en heerlijke verse producten. echt een aanrader en aanwinst voor de regio.
25 feb 2022 om 21:25 We zijn altijd een beetje huiverig om spareribs te bestellen via afhaal, maar dit was erg lekker! Het vlees was lekker mals en goed gekruid (we hadden de spicy). Het eten kwam ook super heet nog aan (maar we wonen dan ook erg dichtbij). Was top!
24 feb 2022 om 13:44 Super lekker! Bezorgtijd van 60min maar is het wachten waard. Vooral de tomatensoep viel goed in de smaak. Ik schrijf niet vaak opmerkingen maar deze bestelling vond ik echt een compliment waard
4 feb 2022 om 16:58 Smaak was goed, gehaktbal zat alleen geen smaak aan. Tonijnwrap had nauwelijks inhoud. Voornamelijk sla, veel te weinig van de (heerlijke) tonijn, jammer! Snert was heerlijk! Voor mij geen tweede keer. Te hoge prijs voor de hoeveelheid die je krijgt.
21 jan 2022 om 20:59 Spareribs waren prima, maar niet geweldig of speciaal
14 jan 2022 om 14:04 Door een kleine storing bij thuisbezorgd, kwam de bezorging iets later. Maar daar werd keurig over gebeld. En het eten was erg lekker! Lekker broodjes en belegd met echt lekker dingen. Wij zijn groot fan van het broodje pittig gehakt!
21 dec 2021 om 21:38 Goede levering. Vriendelijk en op tijd. Kwaliteit spareribs was prima. Voor herhaling vatbaar.
7 dec 2021 om 20:38 Snelle bezorging, vriendelijke bezorgers en goed eten.
2 dec 2021 om 18:36 De Spareribs waren goed. M’n vriendin had met bbq saus die was erg lekker. Ik had met sweet spicy soya saus die vond ik niet echt geweldig. En dat spicy was helemaal niets van te proeven ook niet een heel klein beetje. Het leek erg op naturel.