TOMS TASTE

TOMS TASTE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toms Taste. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2022 om 20:28 Lekker vers eten en veel variatie & vriendelijke bezorgers alleen mag het wel wat sneller
13 jul 2022 om 21:47 Spare ribs en maïs waren erg lekker. De gepofte aardappel was beetje droog zonder een sausje of kruidenboter.
8 jul 2022 om 18:32 Eten is heerlijk, service is top! Ga hier bestellen, je krijgt er geen spijt van!
6 jul 2022 om 15:22 Dit was de 2e keer voor mij maar super slecht helaas. Super kleine harde broodjes wat je echt niet kan eten zo hard als een baksteen en wat denk je… bevroren carpaccio? Dat heb ik nog nooit meegemaakt ergens. Ik had 3 dingen om aan de 20€ te komen.
14 jun 2022 om 22:42 Lekkere spareribs, vriendelijke bezorgster en veel sneller bezorgd dan Spare Rib Express
4 jun 2022 om 14:11 Alles was wel vers en goede kwaliteit, maar het beleg was echt heel karig. Echt jammer, als je ziet wat je betaald en dan zo’n karig broodje. Voor mij geen volgende keer.
5 mei 2022 om 14:59 Gewoon goede broodjes en punctuele bezorging
8 apr 2022 om 17:32 Heerlijke broodjes, vooral die met brie. De bezorger van uitermate vriendelijk en vrolijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
23 mrt 2022 om 18:13 Lekkere broodjes. Goed betaalbaar ook. Vorige keer was minder. Dit keer was het erg goed en zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bezorging ook.
4 mrt 2022 om 15:29 Echt super, ruime keuze, en heerlijke verse producten. echt een aanrader en aanwinst voor de regio.
25 feb 2022 om 21:25 We zijn altijd een beetje huiverig om spareribs te bestellen via afhaal, maar dit was erg lekker! Het vlees was lekker mals en goed gekruid (we hadden de spicy). Het eten kwam ook super heet nog aan (maar we wonen dan ook erg dichtbij). Was top!
24 feb 2022 om 13:44 Super lekker! Bezorgtijd van 60min maar is het wachten waard. Vooral de tomatensoep viel goed in de smaak. Ik schrijf niet vaak opmerkingen maar deze bestelling vond ik echt een compliment waard